Wait when page loaded

+31618832231

info@atm-security.nl

Klant Dreamlines

Ewout Smits

Managing Director at Dreamlines

Sinds de aanvang van onze huurperiode in de Margriettoren zijn Benny Bolwerk en Yordan Rivera Rios de vertrouwde gezichten bij de receptie. Het contact is vanaf het begin zeer goed geweest. Benny en Yordan zijn gastvrij, staan de gasten en werknemers netjes te woord en zijn op die manier echt de gastheren van de Margriettoren geworden.

Voor alle zaken die de Margriettoren of ons kantoor aangaan heb ik beiden altijd kunnen aanspreken. Ze denken mee en nemen de verantwoordelijkheid voor het pand. Daarmee zijn ze ook een verlengstuk van de beheerders en eigenaren van het pand geworden. Al onze werknemers zijn ook zeer positief over beide heren. Door hun persoonlijkheid en instelling dragen zij bij aan de sfeer in de ontvangsthal en de werkomgeving in het geheel. Ze voelen zich duidelijk thuis in het pand en ervaren daarom ook de ruimte om aan die sfeer bij te dragen.

Ik kan met het volste vertrouwen Bolwerk Securities aanbevelen. Zowel wat betreft professionaliteit als de persoonlijkheden van de werknemers.