Close Protection Security & VIP Services

Onze beveiligers kunnen niet alleen zorgen voor de beveiliging van evenementen, maar ook voor de beveiliging van artiesten en VIP’s. Wij kunnen hiervoor in burger-kleding opereren, in smoking of casual. Wij kunnen de artiest eenmalig of voor een langere periode begeleiden.

Zij zijn goed opgeleid, representatief en gaan discreet te werk. Wij werken bij voorkeur met vaste teams. Hierdoor zijn teamleden goed op elkaar ingespeeld en vullen zij elkaar perfect aan. Onze medewerkers staan in voor de veiligheid van hun opdrachtgever. Wij werken volgens een uitermate efficiënte beveiligingsmethode, maar springen niet in het oog.

AT&M Security staat paraat voor bescherming van personen in situaties met een verhoogd risico, een hoge gevoeligheid of een VIP karakter. Het persoonsbeveiliging-team beveiligt protocollaire aangelegenheden en speciale evenementen, zakenreizen of het vervoer van personaliteiten. Wij maken geen gebruik van inhuurkrachten doch zetten uitsluitend eigen specialisten en eigen middelen in.

Wij maken een risico-analyse, op grond waarvan inzichtelijk wordt tegen wie en op welke wijze er beveiligd moet worden. Wij realiseren dit op een comfortabele manier, zodat u zich kunt concentreren op datgene wat belangrijk voor u is.

Maakt u zich zorgen voor uw veiligheid?

Neem contact nu!

27 jaar ervaring

Moderne tools

Vertrouwelijk

Dichtbij en op afstand

Download onze brochure over onze diensten

De brochure bevat alle technische en juridische details over onze diensten.

Testimonials

Klanten

Veiligheid procedures gevolgd voor: