Object Beveiliging

AT&M Security is bij uitstek bedreven in de beveiliging van kantoorpanden, andere zakelijke omgevingen, en objectbeveiliging. Deze omgevingen vragen om een beveiligingsdienst die aansluit met de aldaar bedreven activiteiten. Op basis van uw bedrijfscultuur, wensen, en unieke omstandigheden ontwikkelt AT&M Security uw beveiliging op maat. Hierdoor betreden uw medewerkers en gasten dagelijks een veilige, uitnodigende, en inspirerende omgeving.

Onze medewerkers zijn allereerst een voor een specialist op het gebied van beveiliging. Daarnaast fungeren zij ook als gastheer of gastvrouw. Naast het garanderen van de veiligheid, zorgen onze beveiligers dus ook voor een warme, eersteklas ontvangst van medewerkers en bezoekers.

Onze beveiligers houden daarnaast toezicht op het kantoor. Zo voeren zij onder andere toegangscontrole uit, en loopt open-, brand- en sluitrondes. Door meerdere functies te integreren in één persoon ontstaat een strak geregisseerde beveiliging. Tegelijkertijd bespaart u op de kosten.

We controleren ook schade aan uw pand of kantoor en maken uitgebreide rapportages. Hiermee kan in samenwerking met uw facilitair bedrijf sneller acties ondernomen worden en gevaarlijke situaties kunnen worden vermeden.

De medewerkers van AT&M Security zijn er op gericht incidenten en calamiteiten uit te sluiten. Mochten deze zich onverhoopt toch voordoen, dan zijn onze mensen er op getraind om de schade tot een minimum te beperken. Daarbij maken wij gebruik van de modernste hulp- en communicatiemiddelen. Natuurlijk worden onze medewerkers door ons voorzien van representatieve bedrijfskleding, afgestemd op de te verrichten werkzaamheden.

AT&M Security verricht haar diensten in overeenstemming met de Algemene voorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit houdt onder andere in dat u er van verzekerd bent dat onze dienstverlening voldoet aan alle specifieke eisen van het vakmanschap van particulier beveiliger en dat AT&M Security de van overheidswege vastgestelde voorschriften strikt zal naleven.

Vindt u een eerste indruk belangrijk?

Neem contanct met ons!

27 jaar ervaring

Moderne equipment

Vertrouwelijk

Bescherming van dichtbij en afstand

Download Onze Brochure

De brochure bevat alle technische en juridische details over onze diensten.

Klanten

NEEM CONTACT