Veiligheid op maat

Bolwerkservices levert beveiligingsdiensten die uw locatie, object en/of goederen optimaal beschermen tegen vandalisme, criminaliteit, brand en terrorisme. Onze diensten omvatten openings-, brand- en sluitingsrondes, (camera)toezicht, preventieve surveillance en de uitvoering van toegangsbeleid. Daarnaast leveren wij ook receptiediensten, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten.

Bij Bolwerkservices kunt u terecht voor een breed scala aan beveiligingsdiensten. Zo kunt u Bolwerkservices inhuren voor objectbewaking waar onze beveiligers zorgen dat procedures worden gehandhaafd of zelfs verbeterd. De beveiligers zijn ook in te zetten voor receptiediensten, bezoekersregistratie, brandwacht en brand- en sluitrondes. Ook levert Bolwerkservices beveiligers voor evenementen- en beursbeveiliging, recreatiebeveiliging, hotelbeveiliging. Daarnaast zijn er beveiligers in te huren voor persoonsbeveiliging en chauffeursdiensten. Bolwerkservices kan ook zorgen voor camera beveiliging, alarmopvolging en videoregistratie.

How werkt het?

De realiteit van de moderne veiligheid komt geleidelijk aan tot een leidende positie. Het is daarom noodzakelijk om de volledige bescherming van huis, kantoor en appartement te organiseren tegen ongeautoriseerde indringers. Wij kunnen u helpen het hoogst mogelijke beveiligingsniveau te garanderen.

Onderzoek van het object / kantoor voor het instellen van het soort beveiliging die nodig is.

Op een geschikt moment reist voor u onze specialist naar het object / kantoor om het referentiekader voor het bewakingssysteem te vormen, dat de definitie van verantwoordelijkheidsgebieden omvat, om de technische kenmerken van het toekomstige systeem te bespreken met u naar uw wensen.

Installation
Monitoring

Surveillance 24/7

Ons bedrijf beschikt over alle benodigde vergunningen om beveiliging diensten uit te voeren en al onze medewerkers worden regelmatig getraind en gecertificeerd erkende opleiding instituuts.

Snel op elk moment

Ons snelle-antwoordteam neemt contact met u op elk moment 24/7

Response
Service
support

Services Expert niveau

Onze specialisten hebben een servicegarantie. Gezien de ervaring van onze experts, bent u zeker van een professionele, tijdige voltooiing van alle beveiligings werkzaamheden aan uw object of kantoor

Send us request and get result!